Itinerariu în Egipt: Cel mai bun ghid pentru a vă pregăti traseul

Inainte sa plecati intr-o vacanta in Egipt, este nevoie sa va planificati un itinerariu. Aici ai cel mai bun ghid pentru vacanta.

Vizita in Egipt, Cairo
Vizita in Egipt, Cairo

Dacă vă planificați vacanța în Egipt și nu știți de unde să începeți, citiți acest articol până la sfârșit și veți fi gata să explorați ținuturile faraonice - de la marile temple și piramide până la Marea Roșie și deșerturi. În acest ghid veți găsi cele mai bune sfaturi pentru alcătuirea unui itinerar de 5, 7, 8, 10 sau 12 zile în Egipt.

Vizitați mormântul descoperit al lui Tutankhamon în Valea Regilor, vizitați templele de pe malul Nilului, lăsați-vă uimit de obiectele incredibile ale Egiptului Antic de la Muzeul din Cairo și faceți cunoștință de aproape cu această bogată civilizație veche de 5.000 de ani.

Egiptul are multe lucruri de oferit, nu doar piramidele. Există minunile naturii din această țară exotică, viața marină bogată și colorată din Marea Roșie, deșertul fascinant și puternicul fluviu Nil sunt doar câteva dintre atracțiile pe care nu trebuie să le ratați în itinerariul dumneavoastră de vacanță în Egipt.

Acest articol vă va prezenta exemple de itinerarii care vă vor duce în cele mai interesante locuri și vă vor permite să faceți cele mai distractive lucruri. Vă vom spune ce să vedeți și ce să faceți în călătoria dumneavoastră în Egipt, astfel încât să profitați la maximum și să vă amintiți cel mai bine de ea.

Iată subiectele pe care le vom aborda:

 • De ce ar trebui să călătoriți în Egipt?
 • Informații pe scurt care vă ajută să creați un itinerariu către Egipt
 • Locuri de vizitat în timpul itinerariului tău în Egipt?
 • Cele mai bune opțiuni de itinerariu în Egipt
 • Cât costă o călătorie în Egipt?
 • De ce e mai sigur să vă rezervați vacanța în Egipt cu o agenție de turism?
 • Ce să luați în călătoria dvs. pentru itinerariul turistic în Egipt?

De ce ar trebui să călătoriți în Egipt?

Egiptul este o țară de vis. A stârnit în mod constant imaginația călătorilor, deoarece este o civilizație atât de veche, cu multe clădiri impunătoare care îi atestă puterea. Cum au fost construite piramidele? Cum erau pregătite mumiile? Cum era viața faraonilor? Puteți spune că nu v-ați pus niciodată una dintre aceste întrebări?

Planificarea aranjamentelor de călătorie pentru Egipt este o experiență plină de bucurie în sine, ca să nu mai vorbim de cât de fantastic este să te afli în această țară. De la minunatele moschei din Cairo, la plajele din peninsula Sinai și până la revelația trezirii la bordul unei bărci tradiționale Felucca pe râul Nil.

Informații pe scurt care vă ajută să creați un itinerariu către Egipt

Civilizația egipteană antică a crescut și s-a stabilit timp de aproape 3.000 de ani pe malurile Nilului - între 3.200 î.Hr. și 32 î.Hr. Societatea de atunci era împărțită în caste, iar muncitorii din mediul rural prestau diverse tipuri de servicii în cadrul lucrărilor publice pentru faraon, printre care: construcția de piramide și temple, diguri, canale de irigații etc.).

Scrisul a fost o parte fundamentală a acestei societăți, care, prin intermediul papirusului, a transmis cunoștințe, a împărtășit idei și a ajutat la comunicare și la controlul fiscal. De asemenea, piramidele, templele și mormintele au pe pereții lor diverse texte despre viața faraonilor și rugăciuni către zeii egipteni.

Locuri de vizitat în timpul itinerariului tău în Egipt?

Atunci când vă stabiliți itinerariul de călătorie în Egipt, împărțiți-vă călătoria în trei zone principale: Cairo, Alexandria, Valea Nilului (Luxor / Aswan) și Marea Roșie. Planificarea zilelor și a călătoriilor între orașe va fi mult mai ușoară. Dar, bineînțeles, Egiptul nu se reduce la atât. Puteți include și alte zone, în funcție de interesele dumneavoastră: Canalul Suez, Muntele Sinai, Coasta Mediteranei, Deșertul Sahara, Deșertul Alb și Deșertul Negru.

1. Cairo

Raul Nil, Cairo
Raul Nil, Cairo

Acum că ați ajuns în capitala Egiptului, "Orașul celor o mie de Minarete" din Cairo, este esențial să începeți prin a vizita Muzeul Egiptean din Cairo, unul dintre cele mai importante din lume. Acest loc găzduiește cea mai vastă colecție de obiecte din Egiptul Antic (peste 150.000!). Se află la 1 minut de faimoasa Piață El - Tahrir, dar se preconizează că va fi mutat într-un nou muzeu construit lângă piramide, "Marele muzeu egiptean".

Alte vizite esențiale în Cairo sunt, fără îndoială, Cetatea lui Saladin, Moscheea lui Mohamed Ali, cunoscută sub numele de Moscheea de Alabastru, sau piața Khan el Khalili.

2. Giza

Piramidele din Giza care iti iau rasuflarea
Piramidele din Giza care iti iau rasuflarea

Când vorbim despre piramide, "Piramida lui Keops, Piramida lui Khafre și Piramida lui Menkaure", știm că vizitarea lor va fi una dintre părțile esențiale ale itinerariului dumneavoastră în Egipt. Cu toate acestea, știați că cele trei piramide iconice din Giza nu sunt singurele piramide din zonă? Alte câteva piramide mai pot fi găsite în Saqqara, nu foarte departe la sud de Giza. Printre aceste piramide se numără piramida "în trepte" a lui Djoser și piramida "roșie" din Dahshur.

3. Alexandria

Cetatea Qaitbay din orașul Alexandria
Cetatea Qaitbay din orașul Alexandria

Orașul Alexandria, fondat de Alexandru cel Mare în urmă cu puțin peste 2000 de ani, ascunde unul dintre cele mai glorioase trecuturi ale țării. Da, acest lucru poate suna ciudat, deoarece Egiptul este de obicei considerat o istorie de faraoni, piramide, catacombe și deșerturi, dar adevărul este că reprezintă toate acestea și multe altele.

Alexandria este al doilea oraș ca mărime din Egipt și este un centru economic important. Cu farul, care este una dintre cele șapte minuni ale lumii antice, și Biblioteca Alexandrină, este unul dintre cele mai istorice orașe; în care se află și multe monumente greco-romane, cum ar fi:

 • Cetatea Qaitbay: - Fortăreața din secolul al XV-lea a fost fondată în 1477 de un sultan pe nume Al-Ashraf Sayf El-Din Qaitbay. Cetatea este situată pe coasta mediteraneană, în partea de est a vârfului nordic al insulei Pharos.
 • Muzeul Regal al Bijuteriilor: - Acest muzeu de artă și istorie din Zizenia este situat în fostul palat al Prințesei Fatma ElZahraa. Muzeul este plin de o colecție de bijuterii în sălile clădirii și picturi din secolul al XIX-lea, statui, artă decorativă și multe altele. Bijuteriile și operele de artă au aparținut dinastiei lui Muhammad Ali și descendenților săi.
 • Biblioteca Alexandrina: - Biblioteca din Alexandria este, de asemenea, un centru cultural important pe malul Mediteranei. Se crede că biblioteca deține între 200 și 700.000 de cărți, dar are suficient spațiu pe rafturi pentru opt milioane de cărți, sala principală de lectură având o suprafață de 220.000 de metri pătrați.
 • Grădinile Palatului Montaza: - Palatul Montaza este format dintr-un palat, un muzeu și grădini vaste. Palatul Salamlek a fost primul care a construit Palatul Montaza și a fost construit în 1892 de către Khedive Abbas al II-lea,
 • Columna lui Pompei:- Vizitați coloana de granit înaltă de 25 de metri, unul dintre cele mai faimoase monumente antice din Alexandria. Columna lui Pompei a fost finalizată în anul 292 d.Hr. și a fost dedicată împăratului Dioclețian.
 • Sinagoga Eliyahu Hanavi:- Sinagoga Eliyahu Hanavi, una dintre cele două sinagogi rămase în Alexandria, cândva erau douăsprezece, este situată pe strada Nabi Daniel din Alexandria.
 • Amfiteatru roman antic: - Situl arheologic Kom El Dekka găzduiește un teatru roman vechi, băi și o vilă cu mozaicuri. Arena reprezintă un teatru dublu și este o structură semicirculară. Deși sistemul este considerat acum o ruină, inițial a fost un teatru în aer liber, cu galerii care conțineau spații pentru mai mulți spectatori și aranjamente de 700-800 de scaune din marmură.
 • Excursii subacvatice: - Ultima, dar nu cea din urmă, este o activitate care este cea mai renumită în Alexandria; excursii subacvatice. Alexandria este cunoscută pentru numeroasele sale aventuri subacvatice distractive, multe dintre acestea putând include muzee care se află în siguranță sub apele de pe coastă. De exemplu, Palatul Cleopatrei este unul dintre monumentele subacvatice din Alexandria, care făcea parte din orașul antic Alexandria.

4. Luxor și Aswan

Luxor și Aswan
Luxor și Aswan

Orașul Luxor este un loc interesant. Este cel mai mare muzeu în aer liber din lume, care prezintă modul în care Egiptul s-a schimbat de-a lungul timpului. Luxor este un oraș care trebuie neapărat vizitat în Egipt. Nilul curge prin mijlocul orașului. Care sunt cele mai bune lucruri de făcut în Luxor? Luxor este cunoscut pentru Valea Regilor, Templul Karnak și Templul memorial al lui Hatshepsut. Luxor a fost cândva orașul antic și bogat Teba și centrul de putere al faraonilor. Mormintele lui Ramses I, VI, VII și IX, Thutmose și Amenhotep sunt unele dintre cele mai frumoase. Mormântul regelui Tutankhamon este, de asemenea, deschis pentru vizitatori. Malul de Est are mai multe hoteluri, magazine și piețe. Pe de altă parte, malul de vest este plin de morminte și temple.

Aswan este unul dintre cele mai importante orașe din sudul Egiptului; are cele mai renumite atracții. Și este punctul de plecare sau de sosire pentru toate croazierele pe Nil. Orașul este pitoresc și are cele mai frumoase priveliști ale râului Nil, care este înghesuit între stânci și insule. Puncte de interes în Aswan: Mormintele nobililor Aswan, Obeliscul neterminat, Qasr Ibrim, Templu Amada, Templu Beit El-Wali, Insula Elefantului, Templu Philae și Templul Abu Simbel.

Conform statisticilor organizațiilor care se ocupă de turism și monumente arheologice, orașul Luxor este una dintre cele mai importante și cunoscute destinații turistice din Egipt și din întreaga lume. Orașul Luxor se află pe malul estic al Nilului, un oraș foarte faimos în turism și în istoria Egiptului antic. Acesta arată gloria faraonilor egipteni antici și istoria lor, ceea ce arată cât de mare a fost Egiptul.

5. Oaza Siwa

Oaza de sare, vedere în oaza Siwa Egipt
Oaza de sare, vedere în oaza Siwa Egipt

Departe de agitația turistică din Valea Nilului, Oaza Siwa este o opțiune excelentă pentru a vă relaxa și a descoperi Egiptul rural. Plantațiile de curmal, izvoarele calde și reci din mijlocul deșertului și un apus de soare de neuitat sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le veți găsi acolo. Puncte de interes în Siwa: ruinele Qasr ad-Dush și Qasr al-Ghueita, Deșertul Alb, Baia Cleopatrei și o excursie de safari cu cămile.

Egiptul are multe oaze frumoase în care puteți petrece momente de neuitat, cum ar fi:

 • Oaza Kharga
 • Oaza Dakhla
 • Oaza Farafra
 • Oaza Bahariya

6. Marea Roșie

Recifele de corali din Marea Roșie
Recifele de corali din Marea Roșie

Peșterile, epavele, grotele albastre și o diversitate incredibilă de viață marină fac din Marea Roșie locul perfect pentru scufundări. Scafandri din întreaga lume merg acolo pentru a explora corali și nevăzutul recifelor de nu mai puțin de 25 de metri adâncime. Puncte de interes în Marea Roșie: scufundări, snorkeling sau bucurați-vă de marea de culoare turcoaz într-o excursie cu barca.

7.  Hurghada

Hurghada vedere la plaja în Egipt
Hurghada vedere la plaja în Egipt

Hurghada situată pe coasta Mării Roșii, Hurghada este una dintre principalele atracții turistice ale Egiptului, cu numeroase oportunități de practicare a sporturilor acvatice, cum ar fi scufundări, snorkeling, windsurfing și kite surfing. Întinzându-se pe o distanță de aproximativ 36 km de-a lungul țărmului mării, satul pescăresc este plin de stațiuni, baruri, cluburi de noapte, cafenele și souk-uri. Înconjurată de insulele magice Sheduan Island, Dishes El-Dhaba, Abu Minqar Island și Gifton Island, Hurghada este o destinație potrivită pentru vacanțe de scufundări și pentru vizitarea siturilor din Valea Nilului.

8. Dahab

Vedere la munte și la mare în Dahab
Vedere la munte și la mare în Dahab

Pe vremuri, Dahab era o comunitate pitorească de pescari. În vremurile moderne, Dahab a evoluat într-un oraș de plajă relaxat, care este incredibil de apreciat de călătorii cu buget redus care caută un cadru frumos pentru a petrece ceva timp și a participa simultan la diverse activități acvatice interesante. Ar fi benefic dacă ați face scufundări cel puțin o dată în timpul șederii dumneavoastră în Dahab.

În afară de asta, orașul oferă și o varietate de alte activități care pot stârni imaginația cuiva și pot servi drept sursă de inspirație pentru activități creative. Nu numai că Dahab este o locație uimitoare, dar are și reputația de a fi unul dintre cele mai prietenoase orașe din lume. Este o locație frumoasă pentru turiștii solo și pentru grupuri de prieteni și familii.

9. Marsa Alam

Marsa Alam în Marea Roșie
Marsa Alam în Marea Roșie

Marsa Alam este destinația perfectă pentru oricine dorește să exploreze recifele de corali virgine. Este destinația de scufundări la mare căutare în Egipt și are câteva locuri frumoase: Elphinstone Reef, unde puteți vedea câteva specii rarisime, cum ar fi rechinul ciocan și rechinul alb oceanic, și Dolphin House (casa delfinilor).

10. Taba

Taba
Taba

Este una dintre cele mai populare destinații turistice din Egipt pentru vizitatorii de la Marea Roșie. Este, de fapt, o stațiune balneară preferată de pasionații de scufundări și snorkeling.

Situat la câteva ore de Sharm El Sheik și Dahab, micul oraș Taba domină extremitatea nordică a Golfului Aqaba și este legat de orașul iordanian prin feriboturi care pleacă din port; Taba are un fund de mare care îți taie respirația. În imersiune, puteți admira tonul, pisicile de mare, delfinii, broaștele țestoase și diferite varietăți de rechini.

11. Sharm El Sheik

Sharm El Sheik vedere uimitoare
Sharm El Sheik vedere uimitoare

Sharm El Sheik este o stațiune din Peninsula Sinai, care atrage nu numai prin plajele sale frumoase. Pentru scafandri și snorkeleri, Sharm el Sheikh este un adevărat paradis și, de asemenea, în deșert, vă așteaptă excursii captivante pentru a face din vacanța dumneavoastră în această zonă un eveniment unic.

Sharm el Sheikh este situat aproximativ la aceeași altitudine ca Hurghada, doar că se află de cealaltă parte a Canalului Suez, în Peninsula Sinai. Lumea subacvatică este fascinantă, iar aici există numeroase locuri celebre pentru scufundări. Și chiar dacă nu doriți să fiți activi sub apă, ci deasupra apei, există multe posibilități. Kitesurfing, windsurfing sau jet ski - există condiții ideale pentru toate aceste sporturi în golfurile din Sharm el Sheikh.

Călărești prin deșert pe o cămilă, bei ceai într-un cort beduin, admiri stelele de deasupra deșertului. Din Sharm el Sheikh puteți face toate aceste excursii și puteți explora Peninsula Sinai. Iar dacă aveți nevoie de o schimbare de la mare și nisip, în oraș veți găsi o mulțime de oportunități de cumpărături. În timpul unei plimbări prin piața veche, veți vedea multe și, într-adevăr, veți găsi suveniruri și obiecte de colecție deosebite.

Cele mai bune opțiuni de itinerariu în Egipt

Ce să faci în Egipt? Există atât de multe temple și orașe istorice și de coastă. Ca să nu mai vorbim de deșert! Prin urmare, este dificil să stabilești ce se va adapta la numărul de zile pe care îl ai la dispoziție pentru călătorie și ce va trebui lăsat deoparte.

Pentru a vă putea planifica în cel mai bun mod posibil, vom enumera câteva idei de itinerarii care pot fi ușor adaptate în funcție de stilul dvs. de călătorie.

Itinerariu de 5 zile în Egipt

Ce să faci în Egipt în 5 zile? Cu doar cinci zile de călătorie, vă sugerăm să vizitați doar Cairo și Luxor; în acest fel, puteți vedea cele mai faimoase monumente și temple egiptene, cum ar fi piramidele și complexul de temple Karnak.

Itinerariu de 7 zile în Egipt

Ce să faci în Egipt în 7 zile? În cadrul unui circuit de o săptămână în Egipt, puteți face o croazieră pe Nil între orașele Luxor și Aswan. În acest fel, vă veți cufunda adânc în Egiptul Antic. Dacă ești un scafandru, nici nu trebuie să-ți mai spun să optezi pentru Marea Roșie, nu-i așa?

Itinerariu de 8 zile în Egipt

Bucurați-vă de fiecare moment pe care această țară uimitoare îl are de oferit și cunoașteți gustul și sentimentul unei vacanțe reale în cele 8 zile de călătorie în Egipt. Așa că vă lăsăm câteva dintre cele mai recomandate excursii de 8 zile în Egipt.

 • 8 zile Cairo, Alexandria și Fayoum - Tururi clasice în Egipt
 • Pachet turistic de 8 zile la Cairo și croazieră pe Nil cu trenul
 • 8 zile Alexandria, Cairo și Luxor
 • Pachet turistic de 8 zile la Cairo și croazieră pe Nil cu avionul
 • Pachet de călătorie de 8 zile la Cairo, Luxor și Hurghada
 • 8 zile Cairo, Alexandria și Nil - Tururi clasice în Egipt

Itinerariu de călătorie de 10 zile în Egipt

Ce să faci în Egipt în 10 zile? Cu zece zile de călătorie, veți avea ocazia să vedeți Marea Roșie și Valea Nilului. Asta, bineînțeles, după ce ați vizitat celebrele piramide egiptene și haoticul Cairo. Dacă preferați o aventură în deșert, înlocuiți Marea Roșie cu Siwa.

Călător la templul Hatshepsut din Luxor
Călător la templul Hatshepsut din Luxor

Cât costă o călătorie în Egipt?

În ceea ce privește planificarea călătoriilor, una dintre cele mai frecvente întrebări este: Cât costă să călătorești într-o anumită țară? Aici vă oferim o idee despre costul mediu al călătoriei.

O călătorie economică în Egipt

 • Viza: 120 de lei / persoană
 • Hotel: 200 - 350 de lei pe zi pentru două persoane
 • Transport cu avionul: între 280 și 500 de lei pe fiecare zbor din Cairo către orice alt oraș din țară
 • Transport rutier: între 25 și 80 de lei pe cursă de la Cairo către orice alt oraș din țară
 • Mâncare: între 120 și 200 de lei pentru un prânz sau o cină bună pentru două persoane
 • Excursii: 250 de lei o excursie de 1/2 zi pentru două persoane la piramide / 530 de lei de persoană pentru un pachet de scufundări de o zi all-inclusive / 2000 de lei de persoană pentru croaziera pe râul Nil cu pensiune completă /50 de lei un tur de o oră la bordul unei feluci pe râul Nil / 500 de lei de persoană o excursie dus-întors de la Aswan la Abu Simbel
 • Suveniruri: între 1200 și 2500 de lei pentru a aduce obiecte de neuitat pentru casă și pentru întreaga familie.

O excursie de lux în Egipt

 • Viză : 120 de lei / persoană
 • Hotel: 450 până la 1000 de lei pe zi pentru două persoane
 • Transport cu avionul: 300 până la 500 de lei pentru fiecare cursă din Cairo către orice alt oraș din țară
 • Mâncare: 160 până la 250 de lei pentru un prânz sau o cină bună pentru două persoane
 • Excursii: 250 de lei bilet pentru două persoane la piramide / 550 de lei de persoană pentru un pachet de scufundări de o zi all-inclusive / 3800 la 4800 de lei de persoană pentru o croazieră de lux pe Nil cu pensiune completă / 250 de lei de persoană pentru o plimbare pe o felucă cu prânz pe Nil
 • Suveniruri: între 2000 și 4000 de lei, pentru a aduce obiecte de excepție pentru casă și întreaga familie.

Backpacking în Egipt

 • Viza: 120 de lei / de persoană
 • Hotel: 60 până la 120 pe zi pentru două persoane
 • Mese: Între 150 și 230 de lei pentru un prânz sau o cină bună pentru două persoane
 • Excursii: 230 pentru un bilet pentru două persoane la piramide / 95 de lei o excursie de o zi pentru a face snorkeling în Hurghada si 50 de lei o plimbare de o oră cu o feluca de-a lungul Nilului
 • Transport rutier: Între 25 și 80 de lei pe cursă din Cairo către orice oraș din țară
 • Suveniruri: între 400 și 1000 de lei pentru a aduce obiecte excelente pentru acasă și pentru întreaga familie

Ce să luați în călătoria dvs. pentru itinerariul turistic în Egipt?

Ce sa impachetam pentru Egipt?
Ce sa impachetam pentru Egipt?
 • Costum de baie (eu prefer pantaloni scurți pentru plajă și un speedo pentru piscine și hoteluri, iar pentru femei, costume de baie).
 • Perechi de șosete, deoarece de obicei este o regulă să te descalți în moschei.
 • Pantaloni lungi pentru serile mai ales răcoroase sau pentru terase și restaurante cu dress code.
 • Maiourile din bumbac și din țesătură tehnică vă vor menține răcoare și lejeritate.
 • Tricouri din bumbac și țesătură specială.
 • Îmbrăcăminte din țesătură specială pentru a echilibra temperatura corpului și pentru a avea întotdeauna haine uscate.
 • Cămașă cu mânecă lungă pentru serile răcoroase sau pentru excursiile în deșert.
 • Eșarfă lejeră de călătorie. Eșarfa este una dintre cele mai valoroase și mai confortabile articole de îmbrăcăminte; vă va servi în orice eventualitate.
 • Pălărie pentru orele de vârf, pentru a vă proteja de soare.
 • Pelerină de ploaie ușoară dacă călătoriți în Egipt iarna.
 • Pantofi de trekking sau de drumeție pentru excursii în deșert și plimbări lungi pe teren umed și pietre alunecoase.
 • Pantofi de piatră dacă mergeți la Marea Roșie și în orașe precum Sharm El Sheik.
 • Șlapii sau pantofii din cauciuc sunt încălțămintea pe care o veți folosi cel mai des.
 • Pantofi închiși și ușori, mai ales pentru plimbările de seară.
 • Pentru iarnă, luați o jachetă, un hanorac și tricouri termice dacă intenționați să faceți o drumeție în deșert.
 • Cearșafuri ușoare în bagaj întotdeauna dacă dormiți în pensiuni sau corturi.
 • Pungi de plastic cu fermoar, va trebui să puneți înăuntru documente și bani în timpul zilelor de plajă.
 • Pernă gonflabilă și mască, pentru călătoriile cu avionul sau în trenuri și microbuze (dacă nu suporți zgomotul, împachetează și dopuri de urechi).
 • Suporturi pentru pașapoarte cu buzunare pentru a păstra documentele, banii și cărțile de credit laolaltă în permanență.
 • Căști pentru a asculta muzică și a vă izola atunci când aveți nevoie.
 • Aparat foto subacvatic pentru scufundări și snorkeling în Marea Roșie.
 • Cabluri și adaptoare pentru power bank.
 • Sticlă de apă pentru a avea mereu apă proaspătă.
 • O trusă completă de prim ajutor pentru a trata afecțiunile de zi cu zi.
 • Un card de credit pentru a putea retrage bani și plăti.
 • Un dicționar roman/arab pentru a putea comunica.

De ce este mai sigur să vă rezervați vacanța la o agenție de turism ?

O agenție de turism oferă toate tipurile de siguranță pentru turiști, cum ar fi furnizarea unui ghid profesionist care cunoaște zonele pe de rost și poate ghida turiștii în diferite locuri fără a se teme de niciun pericol. Agenția de turism este, de asemenea, responsabilă pentru introducerea unui reprezentant calificat care vă ajută, vă asistă și finalizează totul pentru dumneavoastră la aeroport. Așadar, dacă doriți să vă distrați, să vă bucurați, să meditați și să fiți în siguranță în Egipt, alegeți o agenție de turism profesionistă în Egipt.