Complex turistic all-inclusive cu o atmosferă activă și un design arab antic

Decorul hotelului SENTIDO Mamlouk Palace este descris cel mai bine ca fiind vechiul stil arab – un decor deosebit de potrivit, având în vedere că „Mamlouk” înseamnă exact acest lucru. Ținând cont de acest aspect, hotelul are un exterior de palat tradițional, cu stuc alb și motive de mov; coloanele și terenurile verzi și luxuriante se concentrează pe terasa de la piscină.

Holul este fermecător, cu podele din marmură lustruită, pereți din piatră, modele marocane și modele florale pe tavan. Multe zone au, de asemenea, arcade de intrare care se îmbină bine cu candelabre metalice suspendate și mobilierul din lemn închis sau elemente de perete care au o ușoară notă de antichitate.

Per total, acesta este un mega-resort și se comportă ca atare, cu o clientelă principală formată din familii și cupluri. Așteptați-vă la timpi de așteptare lungi și la o zonă mică de circulație în unele spații publice, precum și la frustrante rezervări la restaurantele a la carte, reguli stricte privind prosoapele și dificultăți în obținerea de șezlonguri.

La 25 de minute de mers cu mașina de la sud de Hurghada și la 19 minute de mers pe jos de centrul comercial

SENTIDO Mamlouk Palace este situat în zona populară a stațiunii Hurghada, la doar 25 de minute de mers cu mașina spre sud de Hurghada. Este înconjurat de alte stațiuni în locația sa de pe malul mării și se află chiar în fața Senzo Mall, la 19 minute de mers pe jos.

O varietate de restaurante fast-food (precum KFC și Hard Rock Cafe Hurghada) și restaurante cu servire la masă, baruri și cafenele se află la aproximativ 20 de minute de mers pe jos de stațiune. La Hurghada Grand Aquarium se ajunge în 9 minute cu mașina, ceea ce ar putea fi o excursie excelentă pentru familii. Aeroportul Internațional Hurghada se află la 17 minute de mers cu mașina.

Camere de bun gust, cu balcoane plăcute și minibar.

Hotelul are 530 de camere, toate renovate în 2014. În ciuda renovării, camerele au un design destul de simplu. Acestea sunt decorate în tonuri de crem și pardoseli de gresie, cu mobilier sculptat din lemn auriu. Paturile sunt albe, cu tăblițe de pat imprimate care completează covoarele cu dungi și perdelele florale.

Deși este un design contemporan, se observă un pic de simplitate, mai ales cu aspecte învechite, cum ar fi televizoarele cu tuburi sau paturile mici care par înghesuite în colțuri. Există câteva aspecte plăcute în camere, cum ar fi balcoanele amenajate, unele cu vedere la mare. Facilitățile includ aer condiționat, seifuri, ceainice, minibaruri și Wi-Fi gratuit. Băile sunt simple, cu gresie albastră și crem, articole de toaletă, uscătoare de păr și dușuri.

Recenzii hotel SENTIDO Mamlouk Palace – Fotografii din cameră:

Locația situată pe malul mării, piscina mare în aer liber, spa și opt restaurante care atrag călătorii

Principala atracție a acestei stațiuni este accesul direct la plajă, deși, la fel ca în multe zone ale proprietății, aceasta este aglomerată, cu multe șezlonguri și un bar pe plajă. Piscina centrală este mare (și încălzită iarna) și este înconjurată de căsuțe și șezlonguri.

Este deservită de un bar la piscină. Poate fi dificil să prinzi un șezlong în jurul piscinei și a plajei. Există piscine pentru copii la fața locului și un parc acvatic de care copiii se pot bucura la hotelul soră. Divertismentul în aer liber se concentrează în general în jurul piscinei în timpul zilei și al clubului de noapte pe timp de noapte.

Terenurile de sport, precum volei și tenis, îi mențin pe oaspeți activi, la fel ca și echipamentele cardio și de greutate din centrul de fitness. Spa-ul le permite oaspeților să se relaxeze cu servicii și facilități precum masaje, saună, cadă cu hidromasaj, baie de aburi și o piscină interioară.

Sunrise Mamlouk Palace Resort Egipt

Sentido Mamlouk Palace Resort – All inclusive este situat în Village Road, un cartier din Hurghada, în apropiere de aeroport și pe o plajă privată. Marina Hurghada și Portul Maritim Hurghada merită vizitate dacă aveți în program o activitate, în timp ce cei care au chef de cumpărături pot vizita Senzo Mall și Hurghada City Center.

REZERVĂ O CAMERĂ ACUM

Există două baruri și opt restaurante cu preparate culinare care variază de la bucătăria egipteană la cea mexicană și italiană. Cu un plan de masă all-inclusive, oaspeții își încep ziua cu un mic dejun gratuit diversificat cu opțiuni locale și internaționale.

Oaspeții trebuie să facă rezervări pentru restaurantele a la carte, însă acest lucru poate dura până la o oră dimineața. Rețineți că planul de masă all-inclusive are unele restricții de timp în ceea ce privește disponibilitatea băuturilor alcoolice și nealcoolice, iar room service-ul percepe o taxă.

Au existat plângeri cu privire la calitatea slabă a mâncării din restaurante, cozile lungi pentru mese și băuturi și servirea lentă de către ospătari.

Alte facilități includ câteva săli de conferințe și un centru de afaceri, Wi-Fi și parcare gratuită, precum și un club pentru copii și un loc de joacă pentru copii.

Dacă v-a plăcut recenzia noastră despre acest hotel și dorești mai multe recenzii pentru alte hoteluri, nu ezita să ne urmărești.