Vacanțe Egipt All Inclusive în 2023 - Ce hotel sa alegem?

Esti in cautarea unei vacante All Iinclusive in Egipt? Afla care sunt cele mai bune hoteluri All Inclusive in Egipt pentru anul 2023.

Vacanta All Inclusive in Egipt 2023
Vacanta All Inclusive in Egipt 2023

Vacanțe all inclusive în Egipt

De la minunăția piramidelor la magia Mării Roșii, vacanțele All Inclusive în Egipt sunt o modalitate excelentă de a descoperi frumusețea țării faraonilor, fără a vă ruina bugetul. Vacanțele ieftine All Inclusive în Egipt înseamnă că totul este rezolvat înainte de a zbura. Veți avea baza perfectă pentru vacanța dvs., fie că doriți piscine pline ochi de distracție și cluburi pentru copii, fie ceva mai sofisticat în hotelurile destinate exclusiv adulților.

Marea Roșie are unele dintre cele mai bune locuri de scufundări din lume, iar cele mai bune stațiuni se află la mică distanță de țărmurile sale. Dacă v-ați dorit dintotdeauna să învățați să faceți scufundări, aceasta este o ocazie excelentă pentru a începe explorările subacvatice. Dacă sunteți deja un expert, atunci vă veți îndrăgosti din nou de scufundări, datorită coralilor delicați, vieții marine colorate și apelor cristaline ale acestei mări tropicale.

Nicio excursie în Egipt nu este completă fără a face o călătorie în epoca faraonilor. Multe stațiuni oferă excursii pe platoul Giza pentru a vedea faimoasele piramide ale lui Khufu și Sfinxul, sau în Valea Regilor din Luxor, unde puteți vedea mormintele lui Tutankhamon și Ramses al IV-lea.

Vacanțe Egipt All Inclusive în 2023 la super preturi

Soarele de pe tot parcursul anului creează condițiile ideale pentru relaxare și reîncărcare, iar vacanțele noastre All Inclusive în Egipt sunt modul perfect de a avea o vacanță fără griji. Mergeți în liniștitul Makadi Bay pentru a vă bucura de apele turcoaz și de o atmosferă relaxată. Aici vă puteți umple zilele cu nimic mai stresant decât înotul, soarele și o excursie la souk-ul local pentru a vâna câteva chilipiruri, sau o plimbare cu barca până la insula Giftun din apropiere.

Țărmurile Mării Roșii sunt pline de activități distractive pentru întreaga familie, de la kite-surfing și snorkelling până la facilități adaptate vârstei celor mici. Zona din jurul orașului Hurghada este renumită pentru excelentele sale terenuri de golf (dacă preferați să rămâneți pe uscat), sau puneți-vă niște schiuri și vedeți dacă reușiți să rămâneți în poziție verticală din prima cu o sesiune de schi nautic. Dacă toate acestea sună prea energic, atunci există suficiente centre comerciale de lux și piețe locale pentru a vâna un suvenir sau două din vacanța dvs. în Egipt All Inclusive.

Cele mai bune hoteluri all inclusive din Egipt

★★★★★ Sunrise Mamlouk Palace Resort, Hurghada, Egipt
Situat în Hurghada, acest complex de la malul mării are plajă privată, tobogane cu apă și 2 piscine mari în aer liber, înconjurate de o zonă mare de...
1. HOTEL ALL INCLUSIVE Sunrise Mamlouk Palace Resort
★★★★★ Steigenberger Makadi - Adults Friendly 16 Years Plus, Hurghada, Egipt
Construit pe malul din Madinat Makadi și înconjurat de terenul de golf impresionant Makadi, acest hotel tip boutique de 5 stele include toate facilitățile...
2. HOTEL ALL INCLUSIVE Steigenberger Makadi
★★★★ Meraki Resort - Adults Only, Hurghada, Egipt
Oaspeții se pot bucura de ospitalitatea egipteană într-o atmosferă eclectică în stil boho-chic alături de o varietate de facilități hoteliere cu un concept...
3. HOTEL ALL INCLUSIVE Meraki Resort
★★★★★ Rixos Premium Magawish Suites and Villas- Ultra All-Inclusive, Hurghada, Egipt
Acest complex luxos Premium Ultra all-inclusive se află în Hurghada și pune la dispoziție doar suite și vile pe malul mării, amplasate pe un teren cu...
4. HOTEL ALL INCLUSIVE Rixos Premium Magawish Suites & Villas